30 November 2011

SLICE OFF : KOMIK - APA YANG KAWAN MLM ANDA CAKAP BILA ANDA TAKMAU JOIN DIER

Based on old entry yang panjang berjela tu...







8 comments:

hz adam said...

aq rela dr masuk minatang ni..hahaha

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

rela apa =D rela putus kawan eh

I wong (依之汉) said...

Aku anti-MLM. Itu yang pasti!

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

haha sep sep =D kita geng

imah said...

sama la.. ntah ape2 ntah..
this was my situation:

membe laaaaame ajak kuar.
than die kate nak jemput membe die yang akan join ktorg that day.
than die bawak ke tempat yang ramai giler org pakai smart2.
muka da naik pelik.
than, membe bwk masuk satu tempat yg penuh dgn manuuuusia..
rupenya die bwk dengar ceramah natang-beruk-tuh!

geram punya pasal, suruh kakak kol kate ade emergency.
terus blah n tak contact die anymore without any reasons.
*hati terbakar*

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

a'ah, slalunya kadang kawan tu tiba tiba je jadi baik and mesra dgn kita, and tiba2 je ajak teman dier

rupa rupanya.... teng teng teng

I wong (依之汉) said...

Aku bertambah yakin MLM palsu lepas aku baca blog Aididleaks. Kalau tak, aku masih ragu-ragu yang MLM ni halal ke tak...

WTF bro Aidid. ahahaha

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

boooo MLM