01 December 2011

BILA DI DEPAN TV =_=



Maklong, makteh and mama aku bila tengok TV memang confirm la macam ni la reaksi dorang, masing-masing ada gaya tersendiri


REAKSI MY MAMA




Yup mama aku ni ada gerak hati yg sangat kuat, sebab tu kadang tak syok tengok citer dengan mama, sbb kita dah tahu ending dier....




REAKSI MAKLONG






Takut ~(ToT)~ Kadang rasa macam kita yang kena marah




REAKSI MAKTEH




Hohohoho. Tapi kan aku rasa better la daripada orang lelaki nyer reaksi (mostly)...




REAKSI THE MEN


 




lol


2 comments:

Leeyana Amzar said...

hehhe suke tgk reaksi lelaki tuh.. :)

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

hah :D reaksi org lelaki mang always terbaek~ well~ =3