12 April 2011

FOOD QUEST PART 2 (AYER HITAM)

YONG TAU FU AYER HITAM



pergh sup dier memang sedap giler, terasa pekat sup daging dier, bila hirup sup ni terasa terawang awang, mang terasa cukup sebati keenakan daging lembu + kemanisan bebola sotong, bebola ketam yang kita pilih


NASI BERIYANI KAMBING


yang saya suka tentang nasi beriyani ni ialah kuah daging kambing tu, kuah dia macam kuah kurma+kari, sedap sangat, sangat sangat kena dengan nasi beriyani dia. uuh first time rasa kuah macam ni, and daging kambing diapun lembut, and saiznya pun agak puas la makan, siap ratah lagi, uuh sedap~!


SAMBUNG JALAN JALAN KAT AYER HITAM


Keropok bawang perisa coklat! =D 


oh ayer hitam ini bandar persinggahan, ada satu pekan banyak gerai borong, ala ala pasar malam, sini banyak buah murah murah, and keropok/kerepek pelbagai jenis =3 and teddybear murah2 too

so kalau pergi kluang, singgah ler kat ayer hitam ^^

5 comments:

nelly said...

lapar tetiba ....

nelly said...

Jom join GA NELLY N MAS ...siapa tau anda pemenang ..:)

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

=D baikla, saya cuba join

^^ said...

alya nak nasik beriani kambing tuhh, nakkkkkkkkkk!!

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

owg pun mau gak ToT tapi nun di johor sana